WS-VAN

Voor containerherkenning op afvalinzamelvoertuigen heeft JAMA het WS-VAN registratiesysteem ontwikkeld dat in staat is om container-identificatiechips van verschillende leveranciers te herkennen en de containerledigingen te registreren.

Tevens is het JAMA WS-VAN systeem goedgekeurd door het NMi om te koppelen aan een wegende belading. Weegsystemen van o.a. Digisens, Welvaarts en Terberg worden ondersteund.

De registratiegegevens worden draadloos via 4G overgedragen naar een centraal systeem met behulp van een geïntegreerde router. Als onderdeel van elke registratie worden de GPS coördinaten van de locatie meegestuurd. De registraties worden eveneens opgeslagen in een lokale back-up op het voertuig zodat de gegevens van elke inzamelroute uit het verleden gereproduceerd kunnen worden.

In de cabine is een informatief touchscreen display beschikbaar waarmee ook extra informatie bij containerledigingen ingegeven kan worden.

Door middel van het ‘CardView’ softwarepakket voor Windows® kunnen de registratiegegevens ingezien worden en doorgegeven worden aan een containermanagement pakket (CMS) of GBA pakket.